Szolgáltatásaink

A "Variant" Factory Ltd. szolgáltatások széles palettáját kínálja partnerei számára; a munka bármely szakaszában fordulhat hozzánk megoldásokért.


Projekt fejlesztési szakasz

Minden, partnereink által tervezett projektre maximális felelősséggel figyelmet fordítunk. A "Variant" Factory Ltd. mérnökei alaposan áttanulmányozzák a projekt műszaki jellemzőit és a legoptimálisabb megoldásokat javasolják a különböző zsalu- és állványrendszerek alkalmazásának szempontjából.


Zsaluzat tervezés és fejlesztés egyedi igények szerint

A "Variant" Factory szakemberei folyamatosan új termékcsaládokat terveznek, emellett speciális zsalu megoldásokat is kínálunk a szabványtól eltérő építési munkákhoz. Az építési munka komplexitásától függetlenül, tőlünk mindig a legoptimálisabb megoldásra kap ajánlatot. Tapasztalataink segítenek minket a különböző mérnöki kihívások leküzdésében, továbbá nem vagyunk csupán a hagyományos technológia használatára korlátozódva. Szükség esetén, olyan speciális zsaluelemeket is fejlesztünk, illetve gyártunk, amelyek elősegítik a szabványos elemek alkalmazhatóságát egyedi építkezési körülmények között is.


Képzések és tervezés

A sikeres munka kulcsa a gondos tervezés. Ezért a "Variant" Factory Ltd. szakértői készen állnak segítséget nyújtani a munka minden szakaszában:

  • különféle zsalu- és állványmegoldások kiszámítása és megtervezése,
  • felhasználói kézikönyvek és egyéb műszaki dokumentációk elkészítése,
  • a partnereink munkatársainak képzése különböző „Variant” zsaluzórendszerekkel való munkára,
  • egyéb logisztikai megoldások stb.

Minden szükséges műszaki információt biztosítunk ügyfeleink számára: műszaki rajzok, kapacitásszámítás, kötési periódus, a betonozás sebessége és egyéb technológiai paraméterek.


Az építő munka kivitelezése

Szakembereink nemzetközi munkák során szerzett tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy a különböző régiók elvárásainak megfelelve specifikusan tervezzünk, és a leghatékonyabb és legköltségkímélőbb megoldásokat találjuk meg minden projekt esetében. Mérnökeink továbbá nagy tapasztalattal rendelkeznek egyedi betonépítmények tervezésében és gyártásában. Mérnökeink és projektmenedzsereink az építkezés minden szakaszában konzultálnak ügyfeleinkkel.