Rólunk

Rólunk

A Variant Factory Ltd. egy európai zsalu- és állványrendszer gyártó vállalat, amely széles körben kínál megoldásokat termékeivel falzsaluzatok, födémzsaluzatok, kúszózsaluk, oszlopzsaluk és egyedi zsaluzatok építéséhez.


A Variant Factory Ltd. egy öt cégből álló vállalatcsoport tagjaként fémmegmunkálással (préselés, hengerlés, vágás stb.) és fémmegmunkáló gépek gyártásával foglalkozik.

Cégünk legfőbb célja, hogy termékeink és szolgáltatásaink maximálisan megfeleljenek a vásárlók igényeinek. Termékeink rendszeres minőségellenőrzésének és szakembereink folyamatos fejlesztésének köszönhetően ügyfeleink számára magas szintű szolgáltatásokat kínálunk gyáregységek korszerűsítésére és a termékválaszték bővítésére.

Befektetésünk és munkánk eredményeként több száz elégedett ügyféllel rendelkezünk, akik között több ukrán és más országbeli, jól ismert építőipari cég, gyártó vállalat és kereskedelmi vállalat található.

A Variant Factory Ltd. jelenleg az alábbi monolitikus építéshez szükséges zsalurendszereket gyártja:

  • Falzsalu rendszerek
  • Födémzsalu rendszerek
  • Különleges feladatok megoldásához szükséges rendszerek

Termékeink minőségét gyártóként a szakmai hozzáértésünk, a magas minőségű import és hazai alapanyagok, illetve a legkorszerűbb gyártási technológiák biztosítják. Az országosan előírt szabványoknak, építési normáknak és műszaki előírásoknak minden termékünk megfelel.